Veilig en Gezond op het Dak
Subsidie CvAE voor SBD campagne 'veilig laddergebruik' PDF Afdrukken E-mail

27 juni 2017

Een van de belangrijkste risico’s in de platte dakenbranche is valgevaar. De arbovoorlichters van SBD constateren tijdens hun objectbezoeken maar al te vaak dat de ladder onvoldoende of niet geborgd is. Hierdoor kunnen de werknemers hun werkplek, het dak, niet veilig bereiken en verlaten.ladderborgriem

Het Centrum voor Ambachtseconomie (CvAE) heeft SBD subsidie verstrekt voor de aanschaf van ladderborgriemen. Met het aanbrengen van zo’n ladderborgriem staat de ladder stabiel en kan niet van de dakrand loskomen. De arbovoorlichters, Paul Aalders en Ad Verhoeven, zullen in 2017 deze ladderborgriemen tijdens hun objectbezoeken uitreiken.

Wilt u een objectbezoek aanvragen? Hiervoor is een apart formulier beschikbaar dat u hier kunt downloaden. Natuurlijk kunt u ook uw werkplanning mailen naar de arbovoorlichter in uw regio ( Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken , Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken ). Dan neemt hij snel contact met u op.

 

 

 
< Vorige   Volgende >