Veilig en Gezond op het Dak
Nieuwe model branche-RI&E Platte daken Afdrukken

24 maart 2014Model branche RI&E BIKUDAK

Het Steunpunt RIE heeft de vernieuwde model branche RI&E (voor bedrijven in de bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbranche met maximaal 25 medewerkers) erkend. Bedrijven die hun bedrijfs-RI&E plus plan van aanpak aan de hand van deze model RI&E opstellen hoeven geen (dure) externe deskundige in te schakelen. Ook voldoen zij aan de wettelijke verplichting over aanwezigheid actuele RI&E (Arbowet, artikel 3 en 5).

De Branche-Risico Inventarisatie & Evaluatie (Branche-RI&E) maakt integraal onderdeel uit van de cao BIKUDAK (artikel 14 lid 13) en is als pdf via deze site te downloaden (zie menu RI&E bovenaan deze pagina). 

Bedrijven die de model branche-RI&E willen toepassen kunnen zich aanmelden via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Dan zal een arbovoorlichter van SBD contact met u opnemen om u te ondersteunen bij het invullen.

 


 
Nieuwe branche RI&E Platte daken Afdrukken

24 februari 2014In TOPVORM met model branche RI&E

Onlangs is bij het Steunpunt RIE de vernieuwde model branche RI&E voor bedrijven in de bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbranche met maximaal 25 medewerkers ingediend. Bedrijven die hun bedrijfs-RI&E plus plan van aanpak aan de hand van deze model RI&E opstellen hoeven geen (dure) externe deskundige in te schakelen. Ook voldoen zij aan de wettelijke verplichting over aanwezigheid actuele RI&E (Arbowet, artikel 3 en 5). Deze aanmelding voor erkenning van de branche RI&E bij Steunpunt RIE vloeit voort uit de CAO BIKUDAK (artikel 14 lid 13). Daarbij is aangegeven dat de branche-RI&E via SBD verkrijgbaar is.   

Met SBD in topvorm werken aan verbetering arbeidsomstandigheden

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 46 - 47 van 47